1. Pil og hak løg og hvidløg groft. Skyl squash og tomater, og skær dem i grove stykker. Steg løg, hvidløg, squash og tomater i olie i en lille gryde. Krydr godt med oregano, salt og peber. Lad grøntsagerne simre i 5 minutter, til de er møre. Tag gryden af varmen, og sæt den til side.
2. KØDSAUCE: Pil og hak løget. Steg det i olie i en gryde, og tilsæt kødet, lidt ad gangen. Steg det lysebrunt, og krydr godt med oregano, salt og peber. Tilsæt tomater fra dåse, og bouillon, og lad kødsaucen simre ved svag varme i 20 minutter. Bland kødsaucen med de tilberedte grøntsager.
3. Tænd ovnen på 180°. Smør et ovnfast fad på ca. 20 cm x 20 cm med olie. Dæk hele bunden med kødsauce, fordel Mornaysauce over, og læg et lag lasagneplader. Skær dem evt. lidt til. Gentag, og slut af med ost. Bag lasagnen i ovnen i ca. 25 minutter, til den er flot gylden.
4. FRISK SALAT: Skyl squashen, og skær den i papirtynde skiver. Rens peberfrugten, og skær den i tynde stave. Skyl tomaterne, skær dem i tynde både, fjern kernerne. Bland grøntsagerne, dryp med olie, og krydr med salt, peber og evt. frisk oregano.
På vores søstersite, SPIS BEDRE, finder du den mest populære, klassiske lasagne. Stor anbefaling herfra. Find den her: Klassisk lasagne.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Wraps med andebryst og sesammarineret grønt - Få opskriften her
Tirsdag: Hakkebøffer med bagte rødbeder og marinerede hvide bønner - Få opskriften her