Marcipanbrød med Baileys og pistacie
Mad

Marcipanbrød med Baileys og pistacie

28. november 2014
Af: Redaktionen
Det klassiske marcipanbrød tilsat Baileys og pistacie - det er vist værd at prøve!

DET SKAL DU BRUGE

  • 100 g mørk chokolade
  • 1 dl Baileys
  • 1½ dl piskefløde
  • 400 g rå marcipan
  • 200 g pistaciemasse
  • 200 g mørk chokolade

PYNT

  • Pistacienødder
  • Evt. guldstøv eller lign.

Opskrift - sådan laver du marcipanbrød med Baileys og pistacie

1. Kog chokolade, Baileys og fløde til kogepunktet, lad det blive tæt, tag det af varmen, og stil det køligt.

2. Når det kan røres til en glat blank masse, er det klar.

3. Rul marcipanen ud i et felt, ca. 15 x 30 cm. Smør pistaciemassen på og chokolade-cremen ovenpå.

4. Rul sammen som en roulade. Skær rullen i to og dyp dem i smeltet chokolade og pynt med grofthakkede pistacienødder og evt. guldstøv.

Få opskrifterne på julens bedste småkager i galleriet herunder

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.