Der er brug for modspil i konfektskålen, og det er den syrlige appelsinsmag garant for. Og så tager de ingen tid at lave. Her får du opskriften på marcipanbrød med chokolade og appelsin
Tid i alt 15 min
DET SKAL DU BRUGE
skal af 1 usprøjtet appelsin
8-10 dråber appelsinolie
200 g marcipan
50 g mørk chokolade
Opskrift - sådan laver du marcipanbrød med chokolade og appelsin (1 stk. ca. 12 skiver)
Riv appelsinskallen, og gem lidt til pynt. Ælt appelsinskal og -olie sammen med marcipan, og form massen til 1 aflangt marcipanbrød. Hak chokoladen groft, og smelt den i en skål over vandbad. Overtræk marcipanbrødet med smeltet chokolade, f.eks. ved at pensle det på, og drys med appelsinskal. Sæt på køl, til chokoladen er stivnet, og skær herefter marcipanbrødet i skiver. TIP: Appelsinolie kan købes i helsekostforretninger og specialbutikker. PRØV OGSÅ: Træstammer med marcipan, nougat og pistacie