Bløde skumfiduser er en sikker vinder, når de toppes med et lag god chokolade og syrlige bær. Her får du opskriften på marshmallow-brud med nødder og chokolade
12 personer
Tid i alt 10 min
DET SKAL DU BRUGE
350 g mørk eller lys chokolade
50 g usaltede pistacienøddekerner
50 g mandler
50 g valnøddekerner
35 g soltørrede tranebær
50 g små skumfiduser
1 dl frysetørrede kirsebær
1 bradepande, ca. 15 x 20 cm
Marshmallow-brud med nødder og chokolade
Hak chokoladen fint, og smelt den i en varmefast skål over vandbad.
Bland mandler og begge slags nødder med tranebær og skumfiduser.
Fordel dem i en lille bradepande beklædt med bagepapir, og hæld den smeltede chokolade over.
Drys med frysetørrede kirsebær, og stil blandingen i køleskabet i 2 timer.