Så er der majspandekager med fyld! Og i dag er det af den salte slags med velkrydret kylling. Her får du opskriften på mexicanske majspandekager med kylling.
4 personer
Tid i alt 30 min
TIL FYLD:
400 g kyllingeinderfilet
½ spsk. røget paprika
½ tsk. tørret oregano
1 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander
salt og friskkværnet peber
olivenolie til stegning
100 g cheddar
MAJSPANDEKAGER
3 dl mælk
2 dl fuldkornsmajsmel
1 dl majsgryn
2 æg
1 tsk. salt
smagsneutral olie til stegning
TIL SERVERING
1 dåse sorte bønner
1 bakke blandet salat
1-2 modne avocadoer
1 dl cremefraiche 18 %
Sådan laver du mexicanske majspandekager med lækkert fyld af kylling
Majspandekager:
Pisk mælk, majsmel, majsgryn, æg og salt med en elpisker eller stavblender til en jævn dej i en skål.
Opvarm en smule olie på en mellemstor pande, og hæld lidt dej på panden.
Vend pandekagen, når den er gylden på den ene side, og steg den færdig på den anden side.
Steg i alt 8 pandekager.
Tip: Husk løbende at røre rundt i skålen med dej, så majsgrynene ikke samler sig i bunden.
Fyld:
Læg kyllingekødet i en skål, og vend det sammen med alle krydderierne.
Steg kyllingekødet i olie på en pande, til det er gennemstegt.
Tag panden af varmen, og vend revet cheddar i, så det smelter.
Servering:
Skyl de sorte bønner i en sigte, og lad dem dryppe af.
Skyl og pluk salaten. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern.
Anret bønner, salat, krydret kylling, avocado og cremefraiche i forskellige skåle, så hver især selv kan anrette fyldet oven på sin majspandekage ved bordet.