Opskrift - sådan laver du mexicanske oksekødstærter med chili og cremefraiche:
Tænd ovnen på 200°. Rul tærtedejen ud, og læg den i tærteformene. Pil og hak løget fint. Skyl squash og tomater, og skær dem i tern. Skyl og afdryp majs. Steg løg og oksekød i et par minutter i olie i en gryde, til kødet er brunet. Tilsæt alle grøntsagerne, og steg i 5 minutter. Tilsæt tacokrydderi, rør rundt, og steg i yderligere 2 minutter. Pisk æg og mælk sammen i en skål, og krydr med salt og peber. Fordel oksekødsblandingen i tærterne, hæld æggemassen over, og drys med revet cheddar. Bag tærterne i ovnen i ca. 30 minutter, til fyldet er fast, og osten er gylden.
Servering: Servér tærterne med cremefraiche, tynde skiver chili samt frisk koriander.
Få indkøbslisten til hele ugen her Ugens andre opskrifter
Mandag: Barbecue-laks med ris og mangosalsa
Tirsdag: Tomatsuppe med kylling, squash og små makaronier
Torsdag: Koteletter med rodfrugtsalat og gorgonzola (link fjernet)
Fredag: Bagte søde kartoffelskiver med mexifyld (link fjernet)