Små lækre nougatbidder der ingen tid tager at lave. Til gengæld er de ikke alene smukke at se på, de smager altså også helt vidunderligt. Få opskriften på de lækre nougattrøfler her
DET SKAL DU BRUGE
100 g nougat
150 g lys chokolade
1½ dl piskefløde
1 tsk. vaniljesukker
50 g blødt smør
100 g mørk overtrækschokolade
Guldstøv
Opskrift - sådan laver du nougattrøfler (ca. 30 stk.)
1. Hak nougat og chokolade og kom det i en skål. Varm fløden op til lige under kogepunktet. Skru ned og lad det simre i 3 min. under omrøring. Tilsæt vaniljesukker i fløden. Hæld fløden over chokolade/nougatstykkerne og lad det smelte under let omrøring. Lad flødemassen få stuetemperatur og vend smørret i blandingen og rør rundt, så det bliver til en lind masse. Hæld massen i en form og sæt den på køl i et par timer eller natten over. 2. Smelt overtrækschokoladen. Form trøffelmassen til små konfektstykker og vend dem i chokoladen. Sæt dem på bagepapir og lad dem tørre. 3. Dyp en pensel i guldstøv og pensl trøffelkuglerne med et strejf af guldstøv. Opbevares på køl. PRØV OGSÅ: Rocky roads med kiks, skumfiduser og nødder