Ugens tirsdagsopskrift er oksespyd og quinoa-tabouleh. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min
Det skal du bruge
3 dl quinoa
1 squash
100 g feta
2 håndfulde bredbladet persille, plukket
saft og fintrevet skal af 1 økocitron
50 g ristede mandler
3-4 spsk. olivenolie
1 tsk. sukker
salt
Tilbehør
grøn salat
chilisauce
citronbåde
Opskrift - Sådan gør laver oksespyd og quinoa-tabouleh:
Skyl quinoaen, og kog den mør i usaltet vand i ca. 15 minutter. Salt den, og dræn overskydende vand fra. (OBS: Gem halvdelen af quinoaen til onsdag!).
Skær squashen i skiver, og steg den i olivenolie, eller gril den på en grillpande. Vend quinoa, squash, smuldret feta, persille, citronskal, citronsaft, olivenolie og mandler sammen. Smag til med salt.
Rør imens oksekødet med chilisauce og salt. Rør æg og mel i, og form 10-12 aflange pølser. Steg dem gyldne og gennemstegte i olie på en varm pande. Sæt dem evt. på spyd.
Servér straks spyd med salat, chilisauce, citronbåde og quinoa.