En ægte italiensk klassiker der er piftet op til fest. Den tager kun 20 minutter at bikse sammen og så ser den smuk ud på dessertbordet. Her får du opskriften på panna cotta med hvid chokolade og mango
4 personer
DET SKAL DU BRUGE
2½ dl piskefløde
1 vaniljestang
4 æggeblommer
60 g flormelis
100 g smeltet hvid chokolade
SYLTET MANGO
1 mango
150 g sukker
2 dl vand
1 stjerneanis
ENDVIDERE
4 glas eller skåle
Opskrift - sådan laver du panna cotta med hvid chokolade og mango
1. Pisk fløden til skum og sæt den til side. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen. Pisk æggeblommer helt lyse og luftige med flormelis og vaniljekorn i ca. 7 min. med en elpisker. Hæld chokoladen i og rør godt. Vend flødeskum i chokolademassen med en dejskraber. 2. Hæld desserten i høje glas og stil dem på frys i mindst 2 timer og gerne natten over. 3. Skræl mangoen og skær den i tynde strimler. Kog sukker, vand og stjerneanis i en lille gryde, til sukkeret er smeltet. Hæld sukkerlagen over mangostrimlerne. Køl af og servér til desserten. PRØV OGSÅ: Panna cotta i glas med bærcoulis