1. Rør kødet med salt, peber, hvidløg, æg, mel, mælk, parmesan og salvie. Form kødet til kødboller, og steg dem i olivenolie på en varm pande.
2. Kog pastaen al dente i rigeligt kogende og saltet vand.
3. Sautér løg og hvidløg i olivenolie på en varm pande i et par minutter, uden at det tager farve. Kom tomatpuré på panden, og lad den varme kort. Tilsæt vin, og kog op. Hæld vand på, og lad saucen koge i et par minutter. Tilsæt kødboller og en klat koldt smør. Smag til med salt og peber. Vend pastaen i, og anret pastaen toppet med salvie og parmesan.
4. Servér straks med en salat med fennikel, olie og eddike.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
TIRSDAG: Muslinger med nudler og bønner - Få opskriften her
TORSDAG: Ristet multe med stuvede porrer - Få opskriften her
FREDAG: Vietnamesiske forårsruller med steak - Få opskriften her