Pasta med mascarpone og røget laks
Mad

Pasta med mascarpone og røget laks

5. august 2021
Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Lav en smasket og smagfuld pastsret med mascarpone og røget laks. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min

Det skal du bruge

  • 250 g frisk pasta, f.eks. tagliolini
  • 100 g røget laks i skiver
  • 3 fed hvidløg i tynde skiver
  • olivenolie
  • 250 g babyspinat
  • 150 g mascarpone
  • salt og peber
  • 1 tsk. revet økologisk citronskal
  • citronbåde

Pasta med mascarpone og røget laks

  1. Kog pastaen i rigeligt saltet vand, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem 1-2 dl.
  2. Rist hvidløget i olivenolie i en stor gryde eller pande. Kom spinaten ved, og lad den næsten falde sammen.
  3. Tilsæt mascarponen, og lad den smelte og spinaten falde helt sammen. Smag til med salt, peber og citronskal.
  4. Tilsæt evt. lidt af kogevandet fra pastaen, hvis du synes, der mangler lidt "sauce".
  5. Anret pastaen toppet med skiver af laks, og servér straks med citronbåde til.

Madplaner til hverdagen

Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.

Herunder finder du flere lækre pasta retter:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også