Mad
1. ROMESCO: Tænd ovnen på 200°. Skyl og halvér peberfrugterne, og fjern kernerne. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 20 minutter med skallen opad, til skallen bliver sort. Afkøl, og fjern skallen. Rist mandlerne i ovnen i 5-7 minutter, til de er let gyldne. Skyl chilien, og fjern kernerne. Pil hvidløget. Blend alle ingredienserne sammen i en foodprocessor til en cremet dip. 2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken (gem lidt af kogevandet). Skær chorizo i skiver, og steg dem gyldne på en pande med høje kanter. Tilsæt den friskkogte pasta sammen med halvdelen af den cremede romesco (gem den anden halvdel til en anden gang) og lidt af kogevandet, og vend rundt, så du får en cremet sauce. Servér straks med skyllet rucola på toppen. TIP: Du skal kun bruge halvdelen af romescoen til denne opskrift. Gem resten på glas et par dage i køleskab, og brug det f.eks. i en sandwich eller som dip til kød og kartofler. Få indkøbslisten til hele ugen her