De her kiks er virkelig lækre. Og helt perfekt som en lille værtindegave pakket fint i en pose. Nyd de sprøde kiks, som de er, eller knus dem og brug som drys på is. Her får du ospkriften på sprøde og lækre peanutbutterkiks
10 min
DET SKAL DU BRUGE
70 g peanuts
125 g blødt smør
100 g farin
1 æg
1 tsk. vaniljeekstrakt
270 g hvedemel
DRYS
20 g peanuts
Opskrift - sådan laver du peanutbutterkiks
Ca. 30 stk. 1. Hak nødderne fint og rør dem med smør og farin til en ensartet masse. Tilsæt æg og vanilje. Sigt mel i og saml massen til en fast dej. 2. Rul dejen fladt ud mellem to stykker bagepapir, til dejen er 3 mm tyk. Lad dejen sætte sig i køleskabet i 30 min. 3. Varm ovnen op til 160°. 4. Skær dejen ud i aflange stykker på 2 x 20 cm og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Hak 20 g peanuts groft og drys dem på dejen. Bag kiksene i 10-12 min., til de er gyldne. PRØV OGSÅ: Trøfler med kaffe