1. TILBEHØR: Kog risene efter anvisningen på pakken.
2. Pil og hak løget. Pil hvidløgene, og riv dem og ingefær fint på et rivejern. Steg løg, hvidløg og ingefær i olie i en stor gryde. Skyl peberfrugten, og skær den i tern. Skrub eller skræl de søde kartofler, og skær dem i mindre tern. Lad peberfrugt og søde kartofler stege med i gryden sammen med spidskommen, koriander, kardemomme, salt og peber i et par minutter. Tilsæt herefter peanutbutter, og rør godt. Hæld bouillon, hakkede tomater og tomatpuré på. Lad det simre i 15 minutter, til de søde kartofler er møre. Dræn kikærterne, og bland dem i retten.
3. Smag til med limesaft og evt. mere salt og peber. Servér med peanuts, koriander, yoghurt og ris.
Tip: Drys også gerne lidt frisk mynte over retten, hvis du har noget stående.