Vi elsker den klassiske wienerschnitzel. Men her har vi skiftet raspen ud med pecorino og givet kødet nye legekammerater i form af timianstegte svampe på tallerkenen. Her får du opskriften på pecorinopanerede schnitzler med stegte svampe
2 personer
Tid i alt 30 min
DET SKAL DU BRUGE
2 kalveschnitzler
Hvedemel
Salt og friskkværnet peber
1 æg
1 dl fintrevet pecorino
1½ dl rasp
Olie eller smør til stegning
300 g rensede svampe, gerne forskellige
25 g smør
1 skalotteløg
Frisk timian
Evt. lidt olie med trøffelsmag
TILBEHØR
Pasta, polenta eller kartofler
Opskrift - sådan laver du pecorinopanerede schnitzler med stegte svampe
Vend først schnitzlerne i en blanding af mel, salt og peber. Vend dem så i sammenpisket æg og til sidst i en blanding af pecorino og rasp. Lad dem trække i paneringen mindst 5 min., så den kan sætte sig.
Skær svampene i lidt mindre stykker og steg dem i smørret sammen med finthakket skalotteløg, til de er gyldne. Tilsæt timian og steg, til svampene er næsten sprøde. Krydr med salt og peber og dryp evt. med lidt trøffelolie.
Steg schnitzlerne 2-3 min. på hver side ved jævn varme. Servér dem straks med de stegte svampe og supplér evt. med pasta, stegt polenta eller kartoffel.
PRØV OGSÅ: Sesamstegt skinkeschnitzel med paprikakartofler (link fjernet)