Citron giver retten et dejligt frisk pift – brug både skallen og saften.
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl squashen, og riv den groft på et rivejern. Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint. Rens chilien, og hak den fint. Varm olivenolie op på en pande, og steg hvidløg og chili let. Tilsæt squash og fintrevet citronskal, og vend det rundt på panden i et par minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber.
2. Servering: Hæld vandet fra den friskkogte pasta, og vend den i squashsaucen, Drys med revet parmesan, og servér straks.
TIP: Denne pastaret kan evt. serveres med lidt stegt laks til.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Spaghetti med broccoli og ansjoser - Få opskriften her
Spaghetti bolognese - Få opskriften her
Tagliatelle med hjertemuslinger og friske tomater - Få opskriften her
Linguine med pecorino, persille og pancetta - Få opskriften her