1. GYROS-KYLLING: Vend kyllingestrimlerne i gyroskrydderi, salt, peber og olie, og lad det trække på køkkenbordet i 30 minutter.
2. LYNSYLTEDE RØDLØG: Pil rødløg, og skær dem i tynde skiver. Læg dem i en kasserolle med æblecidereddike, og giv det et hurtigt opkog. Tag kasserollen af varmen, og lad løgene køle af.
3. FETACREME: Blend alle ingredienserne i en blender, til blandingen er cremet.
4. GYROS-KYLLING, FORTSAT: Steg de gyrosmarinerede kyllingestrimler på en pande ved høj varme, til de er gennemstegt.
5. SERVERING: Rist pitabrød let sprøde i ovnen. Top med fetacreme, gyros-kylling, syltede rødløg, oliven og mynte, og servér straks.
TIP: Gyros-krydderi stammer fra Grækenland og indeholder bl.a. koriander, gurkemeje, spidskommen og chili.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Kartoffelsuppe med ærter og persillepesto - Få opskriften her
Tirsdag: Paella med skalrejer og safran - Få opskriften her
Torsdag: Ramensuppe med bøf og æg - Få opskriften her
Fredag: Indisk lammecurry med cashewnødder - Få opskriften her