1. POCHEREDE ÆG: Bring vandet i kog i en gryde. Tilsæt eddike, og skru ned, så vandet holdes lige under kogepunktet. Slå 1 æg ud i en kop. Brug et piskeris, og rør rundt i vandet, så du får skabt en hvirvel i midten af gryden. Hæld forsigtigt ægget i koppen ned i hvirvlen, og lad gryden stå, imens vandet drejer rundt, og æggehviden samler sig omkring blommen. Skub ægget ud i siden af gryden, og giv det 2-3 minutter, indtil hviden er fast og blommen stadig flydende. Tag det op. Skab endnu en hvirvel i midten af gryden, og pochér de øvrige æg på samme måde. 2. Pensl toastbrødet let med olivenolie, og rist det på en brødrister eller i ovnen. Skyl spinaten, og steg den i en smule olivenolie på en pande, til bladene falder sammen. Krydr med salt og peber, og fordel spinaten på de ristede toastbrød. Top med laks, og dryp med citronsaft. Anret de pocherede æg ovenpå, krydr med salt og peber, og servér. TIP: Erstat evt. laks med serranoskinke eller sprødstegt bacon. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Salat med and, rødbede og gedeost - Få opskriften her
Onsdag: Italiensk farsbrød med ovnkartofler og aioli - Få opskriften her
Torsdag: Quesadillas med cheddar, salsa og sorte bønner - Få opskriften her
Fredag: Helstegt kylling med spidskålssalat og ærtedip - Få opskriften her