https://imgix.femina.dk/media/f825aeb5c56b40e49d76eabb86041b37.jpg
Mad

Roastbeef med kartoffelsalat

17. februar 2022
Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er roastbeef med kartoffelsalat. Få opskriften her
2 personer

INGREDIENSER

  • 1 roastbeef, ca. 700 g
  • olie til bruning
  • salt og peber

ENDVIDERE

  • 400 g kogte kartofler
  • 2 dl drænet yoghurt
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 bundt purløg, hakket
  • 2 stilke bladselleri i tynde skiver
  • 1 æble i småbitte terninger

TILBEHØR

  • 100 g babyspinat
  • 1 rødløg i skiver
  • olivenolie og æbleeddike

Brun roastbeefen grundigt i olie. Krydr den med salt og peber, og steg den færdig i ovnen ved 185°, til kernetemperaturen har nået 68°. Lad den trække i 15 minutter. OBS: Husk at skære lidt under halvdelen fra til fredag (ca. 300 g). Skær resten i tynde skiver lige inden servering.
Skær imens kartoflerne i mundolivenolie og æbleeddike
rette stykker. Rør yoghurt og sennep sammen, og vend purløg, bladselleri, æble og kartofler i dressingen. Smag til med salt, og servér kartoffelsalaten med skiver af roastbeef og salat af babyspinat og rødløg vendt med olie og eddike.

Læs mere om:

Læs også