
1. Bunde: Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps. Bland revet rugbrød, kakao, kartoffelmel og bagepulver i en skål, evt. med de finthakkede mandler. Vend æggesnapsen i rugbrødsblandingen. Pisk æggehviderne helt stive, og vend dem i dejen. Hæld den i en godt smurt springform på ca. 20 cm i diameter, og bag den ved 180° i 45-60 minutter. Afkøl den helt. Tag bunden ud af formen, og del den i 3 lag (brug en snor eller en skarp kniv).
2. Pisk fløden, og læg den mellem bundene sammen med kirsebær. Bundene kan dryppes med lidt af lagen først. Kan trække i et par timer. Kom resten af fløden på kagen. Lav mønster med en gaffel, eller brug sprøjtepose. Det kræver dog meget flødeskum! Drys kagen med chokoladespåner.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.