Jeg elsker at have bælgfrugter eller andet mættende i mine salater. Så er der alt i én-middag. Det er smukt, skønt og såååå hurtigt at lave.
1. Gnid kyllingebrysterne med lidt olivenolie, og grill dem på en varm grillpande, eller steg dem i olie på panden. Krydr med salt. Skær dem i skiver.
2. Rør eddike, olie og persille sammen. Krydr dressingen med salt og peber.
3. Anret salaterne med bønner og kylling. Top med dressingen og masser af parmesan. Servér straks, evt. med brød til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Kålsalat & kødboller asian style - Få opskriften her
TIRSDAG: Pasta med tomat og salsiccia - Få opskriften her
ONSDAG: Dampet spidskål med gedeost og laks - Få opskriften her
TORSDAG: Lammekoteletter med lun hvid bønnehummus - Få opskriften her