Start januar med en lækker, velsmagende og mættende salat med kylling og kål.
2 personer
Tid i alt 30 min
300 g rosenkål
1 spsk. citronsaft
1 spsk. grovkornet sennep
½ spsk. honning
3 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 avocado
1 rød grapefrugt
250 g stegt kylling (evt. færdigkøbt)
30 g hasselnødder uden skal
Tilbehør: Brød
Sådan gør du:
Kassér de yderste blade på kålen og skær rodenden af. Del kålen i hele blade, hak den inderste del groft og kom det hele i en skål. Rør citron, sennep og honning sammen. Tilsæt olien langsomt under omrøring og rør rundt, til dressingen samler sig. Smag til. Vend dressingen med kålen og lad det trække i 5-10 min. Tilsæt avocado skåret i mindre stykker og grapefrugt skåret i fileter. Anret på to tallerkener med kylling, der er skåret i mundrette stykker, og grofthakkede hasselnødder. LÆS OGSÅ: Indisk kylling med grønt