Opskrift - sådan laver du salat med lakserillette og rugbrødschips
1. LAKSERILLETTE: Fjern skindet fra laksen, og rør laksen sammen med cremefraiche, citronsaft og peber i en skål. 2. RUGBRØDSCHIPS: Tænd ovnen på 200° varmluft. Skær rugbrød i så tynde skiver som muligt, gerne på et mandolinjern, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olie, krydr med salt, og rist rugbrødschipsene i ovnen i 5-10 minutter, til de er sprøde. 3. Skyl og nip de grønne bønner, og giv dem et hurtigt opkog, så de bliver flot grønne. Skyl dem i koldt vand, og afdryp. Flæk avocadoerne, og skær avocadokødet i skiver. Skyl salaten, og fordel den i skåle. Top med lakserillette, bønner, avocado, citronbåde og rugbrødschips. Pynt med skovsyre, og servér. TIP: Salaten kan også serveres med varmrøget laks plukket i mindre stykker.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Vietnamesiske pandekager med fyld (banh xeo) - Få opskriften her
Onsdag: Skipperlabskovs med lam og lynsyltet rødbede - Få opskriften her
Torsdag: Quinoatærte med blomkål og bacon - Få opskriften her
Fredag: Helstegt kylling og flødekartofler med parmesan - Få opskriften her