Læg kyllingefileterne i en skål. Rør kokosmælk, olie, fiskesauce, fintrevet ingefær, presset hvidløg og karry sammen til en marinade.Vend kyllingekødet i marinaden, og lad det marinere på køl i mindst 30 minutter – dog gerne op til 24 timer. Mangosalat: Skræl mangoen, og skær kødet i tynde skiver. Pil og hak rødløget fint. Rens og hak chilien helt fint. Hak koriander groft. Vend mango, rødløg, chili, koriander, eddike og salt sammen i en skål. Sæt salaten i køleskabet indtil servering. Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på pakken. Tænd ovnen på 250°. Sæt kyllingekødet på spyd, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg spyddene i ovnen i 12 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Peanutbuttersauce: Bland kokosmælk, peanutbutter, karrypasta, limesaft og fiskesauce i en lille gryde, og bring saucen i kog under omrøring. Tag saucen af blusset, så snart den koger. Smag til, og servér til kyllingespyd, mangosalat og ris.
Få indkøbslisten til hele ugen her UGENS ANDRE OPSKRIFTER