Den italienske semifreddo er nem at lave og kan røres med præcis de bær, du bedst kan lide. Her får du opskriften på semifreddo med hindbær og blåbær
6 personer
Tid i alt 20 min
DET SKAL DU BRUGE
200 g hindbær
100 g blåbær
50 g sukker
2 æg
1 æggeblomme
100 g sukker
5 dl piskefløde
50 g marengskys
Pynt
Friske hindbær
Friske blåbær
Spiselige blomster
Opskrift - sådan laver du semifreddo med hindbær og blåbær
Drys hindbær og blåbær med sukker og lad dem trække, til de begynder at safte en anelse. Pisk hele æg og æggeblomme til en luftig æggesnaps sammen med sukker. Pisk fløden til flødeskum og vend det i æggesnapsen. Knus marengskyssene og vend dem forsigtigt i flødeblandingen sammen med bærrene. Fyld det i en form. Sæt isen i fryseren i ca. 4 timer, til den er fast. Vend isen ud på et fad og lad den stå lidt. Pynt med masser af friske bær og servér. PRØV OGSÅ: Mazarin med vaniljeskum og friske bær