1. SESAMMARINADE: Rør presset hvidløg sammen med olie. Tilsæt sesam frø, spidskommen, salt og peber. Smør kyllinge-lårene ind i marinaden, og lad dem marinere på køl i 30 minutter.
2. Læg de marinerede kyllingelår i et ovnfast fad, og steg dem sprøde i en 200° varm ovn i 35-40 minutter.
3. GRØNTSAGSSALAT: Skyl auberginen, og skær den i tynde skiver på langs. Steg skiverne i lidt olie på en (grill)pande i 2-3 minutter på hver side. Skyl squashen, og skær den i tynde spåner på langs med en tyndskræller.
4. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde spåner på langs med en tyndskræller. Snit spidskålen groft. Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tynde skiver. Bland alle grøntsagerne, dryp dem med olivenolie, og krydr med salt og peber.
5. YOGHURTDRESSING: Rør yoghurt sammen med tahin, citronsaft, olivenolie, salt og peber. Servér dressingen til kylling og grøntsager.