Marineringstid: Mindst 30 minutter, gerne natten over
1. Skær koteletterne i tern, og vend dem i olie, citronsaft, presset hvidløg og krydderier i en skål.
2. Sæt kødet på køl i mindst 30 minutter, gerne natten over.
3. SYLTEDE RØDLØG: Pil rødløgene, og skær dem i både. Kom dem i en gryde sammen med eddike, honning, peberkorn og laurbærblade. Giv gryden et hurtigt opkog, og hæld indholdet på skoldet syltetøjsglas. Opbevar de syltede rødløg på køl i flere uger, hvis I ikke spiser det hele med det samme.
4. TZATZIKI: Skyl agurken, og riv den groft. Drys med lidt salt, og lad agurken dryppe af i en sigte. Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med yoghurt, citronsaft og peber. Pres den sidste væde af agurken med hænderne, og vend agurken i yoghurten.
5. Steg kødet på en varm (grill)pande, og servér det med lune fladbrød, grofthakkede mynteblade, skyllet rucola, tzatziki og syltede rødløg.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Rugkernesalat med vaniljemarineret pære og blåskimmelost – Få opskriften her