
1. Kog spaghetti som anvist på pakken. Hæld vandet fra, og stil spaghettien til side. Pil og hak hvidløg. Varm olie op i en gryde, og svits hvidløg og chili. Vend rejerne i gryden. Hæld hvidvin ved, og lad vinen koge ind. Tilsæt tomatpuré og bouillon, og lad retten simre i 4 minutter. Vend spaghetti i gryden sammen med citronsaft. Skyl rucola. Vend fintrevet citronskal og rucola i spaghettiretten.
2. Tomatbrød: Tænd ovnen på 175°. Skyl tomaterne, og skær dem i store tern. Dryp brødet med olie. Fordel tomaterne på brødet, og rist dem i ovnen i 5 minutter. Krydr med salt og peber. Anret pastaretten i skåle, top med friskrevet parmesan, og servér med de ristede tomatbrød til.
UGENS ANDRE OPSRKIFTER
Bøf med hurtig bearnaisesauce og grøntsager - Få opskriften her
Kartoffeltortilla med chorizo - Få opskriften her