Let og lækker aftensmad. Den stærke dressing er også god at dryppe over madpakkesalaten dagen efter. Her får du opskriften på spicy wraps med kylling, spidskål og avocado
4 personer
Tid i alt 30 min
Det skal du bruge
600 g kyllingeinderfilet
2 spsk. solsikkeolie
1 spsk. paprika
1 spsk. stødt koriander
salt
Fyld
½ spidskål
2 modne avocadoer
2 gulerødder
Korianderdressing
½ dåse hakkede tomater
½ frisk rød chili
2 spsk. paprika
½ bundt koriander
salt
Til servering
8 små tortilla-wraps
saft af 1-2 limefrugter
Opskrift - sådan laver du spicy wraps med kylling, spidskål og avocado
Vend kyllingekødet med olie, paprika, koriander og salt. Steg kødet flot gyldent på en pande.
Korianderdressing: Kør hakkede tomater med renset chili, paprika og koriander-blade i blender eller food-processor. Smag til med salt.
Fyld: Snit spidskålen. Flæk avocadoerne, fjern sten og skræl, og skær avocadoerne i tynde både. Skræl gulerødderne, og skær dem i stænger.
Servering: Lun tortillaerne som anvist på pakken, og smør dem med dressingen.
Fordel kød og blandet fyld oven på dem. Pres lidt limesaft udover, og luk tortillaerne.
Servér straks med overskydende dressing i en skål ved siden af (eller gem resten af dressingen til dagen efter).