Kast dig ud i en omgang vaffelbagning og fyld dem med lækker laks og knasende sprøde spirer. Her får du opskriften på spinatvafler med røget laks og lucernespirer
4 personer
Tid i alt 40 min
DET SKAL DU BRUGE
100 g frisk babyspinat
3 æg
3 dl mælk
300 g hvedemel
1 spsk. bagepulver
1 tsk. salt
friskkværnet peber
125 g smør
TIL SERVERING
1 bakke lucernespirer
300 g røget laks i skiver
1½ dl cremefraiche 38 %
frisk dild
Opskrift - sådan laver du spinatvafler med røget laks og lucernespirer
1. Skyl spinaten. Blend spinat, æg og mælk i en blender, til massen er ensartet. Tilsæt mel, bagepulver, salt og peber, og blend igen. Smelt smørret, og lad det blive lidt brunt. Rør det i spinatdejen. Lad dejen hvile i 20 minutter. 2. Bag vaflerne i et vaffeljern i 5-7 minutter. 3. SERVERING: Skyl spirerne. Top de friskbagte spinatvafler med røget laks, cremefraiche, spirer og dild. TIP: Lucernespirer har en meget mild smag. Ønsker du mere power, kan du bruge f.eks. hvidløgsspirer LÆS OGSÅ: Avocado-vaffeltoast med pocherede æg