Opskrift - sådan laver du spinatwraps med paneret avocado
1. PANERET AVOCADO: Tænd ovnen på 220°. Flæk avocadoer, og løft avocadokødet ud med en ske. Skær avocadokødet i ½ cm tykke skiver, vend dem i sesamfrø, og tryk frøene godt fast. Fordel de panerede avocadoskiver på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i 10 minutter, til sesamfrøene er flot gyldne. 2. Skyl og tør spinat. Kør spinat med havremel, æg, mælk og salt til en helt glat grøn dej i en blender. Smelt lidt smør på en pande, tilsæt ½ dl dej, og vip hurtigt panden, så dejen fordeler sig på hele panden – brug evt. en ske, hvis det ikke helt lykkes. Steg pandekagen i et par minutter på hver side, og gentag processen, til al dej er opbrugt. 3. SERVERING: Fyld wrappene med hummus, salat og paneret avocado. TIP: Lav dit eget havremel ved at blende havregryn helt fint i en blender.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Vegetarsushi med fuldkornsris - Få opskriften her
Tirsdag: Stegte ris med grøntsager og æg - Få opskriften her
Onsdag: Ratatouilletærte med parmesan - Få opskriften her
Torsdag: Falafler med rødbedehummus og ovnfritter - Få opskriften her