1. Stegt flæsk: Varm ovnen op til 180°. Læg flæskeskiverne i en bradepande beklædt med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 20-25 minutter. Vend dem flere gange undervejs. Drys med salt, når de er sprøde og gyldne.
2. Sprød rødkålssalat: Skær stokken af rødkålen, og kassér den. Skær kålen i tynde skiver på ca. 2 mm med et mandolinjern eller en meget skarp kniv. Skræl og pil klementinerne, og skær dem i mindre stykker. Bland rødkål, klementiner og tranebær i en stor skål.
3. Honningdressing: Hæld sherryeddike og 1 spsk. honning i en lille gryde, og kog det ind til den halve mængde. Hæld blandingen over rødkålssalaten sammen med olie, og vend det hele godt sammen. Smag til med citronsaft, honning, salt og peber. Servér som tilbehør til det stegte flæsk, evt. med kogte kartofler til.