1. Skræl kartoflerne, og kog dem 6 minutter. Køl dem helt af, og skær dem i grove tern. Skyl blomkålen, og skær den i små buketter. Pil løg og hvidløg. Hak løget, og skær hvidløget i tynde skiver. Skyl tomaterne, og skær dem i grove tern. Skyl spinaten. Varm olien op i en dyb pande, og rist sennepsfrø og korianderfrø 1-2 minutter. Tilsæt kartofler, blomkål, løg og hvidløg, og drys med garam masala. Lad det hele stege sammen i ca. 5 minutter, mens du vender rundt i det. Tilsæt tomaterne, og steg videre i 5 minutter, eller til kartoflerne er møre. Krydr med salt og peber, og vend spinaten i til sidst.
2. Servér retten med lunede naanbrød, yoghurt og et drys frisk koriander.
TIP: Hvis du ikke kan få fat i hele korianderfrø, kan du bruge stødt koriander.
UGENS ANDRE OPSRKIFTER
Kartoffelsuppe med grøntsager og chorizo - Få opskriften her
Koteletter med orange mos og bønnesalat - Få opskriften her
Kartoffelsalat med kylling og peanut-chili-dressing - Få opskriften her