https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/mad/2014/november/stifado612.jpg
Mad

Stifado

26. april 2022
Af: Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen
Til 4 personerDet skal du bruge:4 dl grov bulgur6 dl vandSalt, peberCa. 300 g små skalotteløg4 fed hvidløg3 gulerødderCa. 500 g oksetykstegsfilet i
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 dl grov bulgur
  • 6 dl vand
  • Salt, peber
  • Ca. 300 g små skalotteløg
  • 4 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • Ca. 500 g oksetykstegsfilet i tern
  • 187 ml rødvin
  • 2 laurbærblade
  • 1 kanelstang
  • 2 dl tomat passata
  • 4 dl oksebouillon

Sådan gør du:

Tilberedningstid: ca. 35 min.

1. Bring vandet i kog, tilsæt bulgur og lad det simre under låg i 15 min. Smag til med salt og peber

2. Pil skalotteløgene og halvér dem. Pil og hak hvidløgsfedene. Skrub gulerødderne og skær enderne af og del dem i 4 store stykker.

3. Brun kødet i lidt olie ved god varme 2 min. Tilsæt skalotteløg samt hvidløg og brun endnu 2 min.

4. Kom gulerødder, rødvin, laurbær, kanel, tomat og bouillon ved og lad det simre 10 min. for svag varme under låg. Smag til med salt og peber og server med bulgur.

Læs mere om:

Læs også