Lav en omgang suppe med kylling, når efteråret rusker udenfor. Det er skønt at varme kroppen op indefra med en nærende suppe. Her får du opskriften på suppe med kylling og perlespelt
20 min
Tid i alt 40 min
SUPPE MED KYLLING OG PERLESPELT
500 g kyllingebrystfilet
1 løg
1 fed hvidløg
2 porrer
4 gulerødder
2 spsk. olivenolie til stegning
1 l hønsebouillon
1 laurbærblad
2½ dl perlespelt
salt og friskkværnet peber
TIL SERVERING
1 bundt bredbladet persille
Sådan laver du suppe med kylling og perlespelt
Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver. Steg løg, hvidløg, porrer og gulerødder i olie i en tykbundet gryde i et par minutter. Tilsæt kyllingestykkerne, og lad dem stege med i yderligere et par minutter. Hæld bouillon i gryden, og tilsæt laurbærblad og perlespelt. Lad suppen koge i 20 minutter, til perlespelten er kogt mør, og smag til med salt og peber.
Servering: Skyl og hak persillen. Drys persille over suppen, og servér.
TIP: Perlespelt gør suppen fyldig og mættende, men måske får du alligevel lyst til at servere et par skiver brød til.