Skær laksen i tern på 5 cm. Pil løget, og hak det fint.
Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker.
Skræl gulerødder, rens bladselleri, og skær begge dele i skiver.
Steg løget i smør i en gryde, til det bliver klart.
Tilsæt kartofler, gulerødder og selleri. Svits i 5-6 minutter, mens du vender rundt i gryden.
Tilsæt sennep, og steg i nogle minutter. Drys mel i gryden, og vend rundt, så det fordeler sig.
Hæld fiskebouillon i, og rør rundt. Tilsæt fløde og laurbærblad (fiskes op før servering).
Lad retten simre i ca. 15 minutter, til kartoflerne er møre.
Tilsæt laksestykkerne, og skru ned for varmen. Lad suppen koge meget forsigtigt i 5-6 minutter, til laksen er mør.
Skyl og hak kørvel, persille og dild. Drys suppen med hakkede krydderurter, og servér straks med citron skåret i både, og groft brød.