1. Tomatsuppe: Pil og hak løg og hvidløg. Hak de soltørrede tomater groft. Steg løg, hvidløg, soltørrede tomater og chiliflager i lidt olie i en gryde. Tilsæt hakkede tomater, og kog i nogle minutter. Tilsæt balsamico, sukker, salt og peber, og lad det koge i 5-6 minutter. Hæld bouillon og perlespelt i gryden, og lad det koge i 25 minutter.
2. Kødboller: Rør kød, sennep og ketchup sammen i en skål, og krydr med salt og peber. Form farsen til små kødboller. Læg kødbollerne i suppen, og lad dem koge med ved middel varme i yderligere 5-6 minutter.
3. Servering: Skyl og nip persillen, og drys den over suppen.
TIP: Suppen er tyk og fyldig. Tilsæt mere bouillon, hvis du foretrækker en mere flydende suppe.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Kylling i kokos med edamamebønner og citrongræs - Få opskriften her
Tirsdag: Torskefilet med grøn olivenpesto og ovnbagte rodfrugter - Få opskriften her