Trifli med mascarponecreme og jordbærcoulis

Foto: Aller Media DK

Mad

Trifli med mascarponecreme og jordbærcoulis

12. september 2023
Af: Redaktionen
Foto: Aller Media DK
En nem og lækker dessert fyldt med smag fra jordbær og mascarponecremen, der passer til enhver lejlighed
4 personer

Jordbærcoulis

  • 500 g jordbær
  • 1 lille bundt mynte
  • 4 spsk. sukker

Mascarponecreme

  • 500 g mascarpone
  • korn af 1 vaniljestang
  • 1 dl piskefløde
  • 4 spsk. flormelis

Servering

  • 16 ladyfingers
  • 1 dl vino santo eller marsala

Pynt

  • mynteblade

Sådan laver du trifli med mascarponecreme og jordbærcoulis

  1. Jordbærcoulis: Rens jordbærrene, og skær dem i tern. Blend halvdelen af jordbærrene sammen med mynteblade og sukker i en blender.
  2. Bland de blendede jordbær med resten af jordbærstykkerne.
  3. Mascarponecreme: Pisk mascarpone og vaniljekorn sammen i en skål med en elpisker. Pisk fløde og flormelis i, så du får en jævn creme.
  4. Servering: Læg et lag jordbærcoulis i bunden af 4 portionsglas.
  5. Bræk 8 ladyfingers i mindre stykker, og fordel dem i glassene. Dryp med vino santo.
  6. Læg et lag mascarponecreme ovenpå.
  7. Læg endnu et lag jordbærcoulis i glassene og dernæst de sidste ladyfingers og et lag mascarponecreme. Afslut med et lag jordbærcoulis.
  8. Sæt glassene på køl, indtil de skal serveres.
  9. Pynt: Pynt med mynte.

Velbekomme!

Læs også