Er du til blød og intens chokoladesmag, er den her kage lige sagen. Jeg er i hvert fald forelsket
30 min10 personer
Tid i alt 1 t og 0 min
Det skal du bruge
100 g smør
100 g farin
100 g mørk chokolade
3 æg
½ tsk. bagepulver
50 g hvedemel
Topping
150 g mørk chokolade
50 g blødt smør
3 spsk. fløde
100 g valnøddekerner
2 spsk. rørsukker
Opskrift - sådan laver du trøffelkage med valnødder
Smelt smør, farin og chokolade over et vandbad. Kom det i en stor skål, og rør æggene i, ét ad gangen. Sigt bagepulver og mel i, og vend forsigtigt rundt.
Kom dejen i en smurt form, og bag den ved 175° i 20-30 minutter. Lad kagen afkøle helt.
Lav toppingen: Smelt chokolade over et vandbad. Tag den smeltede chokolade fra varmen, og rør smør og fløde i.
Sæt det i køleskabet, og lad toppingen sætte sig i 30 minutter. Rist valnødderne på en tør pande, til de er gyldne.
Drys med sukker, og lad det akkurat smelte. Smør cremen på kagen i et jævnt lag, og drys helt tæt med valnødder.