1. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken.
2. ÆRTEPURÉ: Kog ærterne i letsaltet vand i et par minutter, og si vandet fra. Tilsæt fløde, salt og peber, og blend det til en grov ærtepuré med en stavblender. Læg låg på gryden, og stil den til side.
3. WASABI-GLAZE: Smelt smør sammen med sojasauce, wasabipasta, limeskal og limesaft i en kasserolle, imens du pisker konstant. Lad det boble op, så du får en tyk, karamelagtig glaze. Smag til med wasabi, så din glaze bliver tilpas stærk.
4. Dup tunbøfferne tørre med køkkenrulle, og krydr dem godt med salt. Smelt smørret på en pande ved høj varme, og steg så bøfferne ganske kort – ca. et par minutter på hver side, de må ikke blive helt gennemstegte. Rens radiserne, og skær dem i papirtynde skiver. Fordel ærtepuréen på tallerkener, skær tunbøfferne i skiver, og anret dem ovenpå. Hæld glazen over, og pynt med ærteskud og radiser. Servér straks sammen med ris.