1. Tænd ovnen på 120°.
2. Pisk ægge-hviderne med salt i ½ minut i en røremaskine.
3. Tilsæt 2 spsk. sukker, og pisk igen. Fortsæt med at tilsætte lidt sukker under konstant piskning, til hviderne er faste.
4. Hæld ½ tsk. citronsaft i, og tilsæt flormelis lidt ad gangen. Pisk i 5 minutter, til massen er hvid og fast.
5. Fyld marengs-massen i en sprøjtepose. Sprøjt en cirkelformet bund på Ø 20 cm og 3 cm i højden på bagepapir. Sæt resten af massen i små minitoppe rundt på bagepapiret.
LÆS OGSÅ: Hjemmelavet chokoladeroulade
6. Bag marengsbunden i ovnen i 1½-2 timer.
7. Tag minitoppene ud efter 60 minutters bagning, og sæt dem på en rist.
8. Lad marengscirklen afkøle i ovnen med ovndøren åben.
9. Hak 50 g mynte-chokolade groft. Pisk fløden stiv, og vend den med chokoladen og 1 spsk. hakket mynte. Smør marengs-bunden med myntecreme, og pynt kagen med halve After Eight-chokolader, blåbær, frisk mynte og marengstoppe. Drys evt. med bløde sølvkugler.