Vagtelæg med radiser og purløgsolie
Mad

Vagtelæg med radiser og purløgsolie

15. februar 2022
Af: Carsten Kyster
Foto: Columbus Leth
Påskemiddag: Når de små vagtelæg steges i en æbleskivepande, får de en flot facon.
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 10 stilke purløg
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2-3 radiser
  • 8-12 vagtelæg
  • salt og friskkværnet peber

Hak eller klip purløget fint, og bland det med 2 spsk. olivenolie. Rens radiserne, og skær dem i tændstiktynde strimler. Opvarm en gammeldags æbleskivepande med resten af olivenolien. Slå et vagtelæg ud i hvert hul, og steg dem i et par minutter, til de er faste, med let flydende blomme. Anret de stegte vagtelæg på små tallerkener, og top med purløgsolie og radiser. Krydr med salt og peber.

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.