Kog ris efter anvisningen på pakken.
Tænd ovnen på 180°. Skrub eller skræl de søde kartofler, og skær dem i tern. Skyl og skær auberginerne i tern.
Fordel på 1 eller 2 bageplader beklædt med bagepapir. Vend med olie, drys med salt, og bag i ovnen i 20 minutter, til de er gyldne.
Pil og hak løg. Pil hvidløg, skræl ingefær, og riv det fint på et rivejern.
Steg løg, hvidløg og ingefær i olie i en stor gryde. Tilsæt alle krydderier, og lad dem svitse med i et par minutter. Tilsæt peanutbutter, og rør godt rundt.
Rør bouillon, hakkede tomater, tomatpuré og rosiner i gryden. Lad det simre i 15 minutter.
Afdryp kikærterne, og bland dem i retten. Tilsæt også de ristede aubergine- og kartoffeltern, og vend rundt. Smag til med limesaft, salt og peber.
Servér peanut-curry med ris, og top med peanuts, koriander og yoghurt.
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.
Læs mere om: