Opskrift - sådan laver du bunkevis af lakridsmarcipan
Hvis du har mod på det, kan du prøve at lave din egen marcipan
Lakridsmarcipan er en lidt speciel snack og er ikke for alle. Lakridsmarcipan er dog rigtig god til dig, som gerne vil holde den slanke linje, men samtidig gerne vil have plads til lækre snacks. Det indeholder nemlig ikke særlig meget sukker og er derfor gode at spise, hvis du er på kur. De skal dog som alle andre snacks spises i begrænsede mængder.
Hjemmelavet marcipan
Hjemmelavet marcipan smager bare SÅ meget bedre en den sædvanlige købemarcipan. Og så er det ingen sag at lave det selv. Jeg bruger en agavesirup i stedet for sukker, men du kan også lave en sukkerlage af sukker og vand i forholdet 1:1. Lad den køle af, og brug den i stedet. Og så er det vigtigt at mandlerne ikke tager farve når du rister dem. Rigtig god fornøjelse.
Det skal du bruge
Sådan gør du
TIP: Marcipan holder (hypotetisk) i mindst 14 dage i køleskab.