Foto: All Over Press Denmark
Hvem kan ikke lide en god chokoladekage? Denne chokoladekage er hurtig og nem at bakse sammen. Og mon ikke du vil blive meget populær i familien, når du overrasker dem med en lækker kage?
Denne chokoladekage er en god, svampet en af slagsen, med chokolade i og glasur på toppen.
1. Tænd ovnen på 175 grader. Smelt chokolade og smør over svag varme. Afkøl chokoladeblandingen let og hæld kærnemælk i. Pisk farin og æg sammen. Bland hvedemel, kakao og bagepulver og rør det i dejen skiftevis med chokoladen. Hæld dejen til din kage i en form, 35 x 30 cm, beklædt med bagepapir, og bag din kagen i ca. 25 min.
2. Glasur til chokoladekagen: Bland flormelis og smør, rør vand i, til glasuren er passende. Fordel glasuren over den afkølede chokoladekage og pynt din chokoladekage med revet chokolade.
3. Server kagen med glasur sammen med en god kop kaffe.
Jo, du må godt. Læs her, hvorfor et stykke chokoladekage er godt for slankekuren
Var det ikke nok med én kage? Klik dig igennem det store galleri med lækre opskrifter med chokolade nedenfor.