Denne alt i én pande-ret skyder weekenden godt i gang på en indbydende måde. Her får du opskriften på italiensk kyllingepande
20 min4 personer
Tid i alt 30 min
DET SKAL DU BRUGE
4 hele kyllingelår (med overlår)
salt og friskkværnet peber
1 spsk. olivenolie til stegning
3 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
1 dåse artiskokhjerter
1 glas kalamataoliven
1 glas kapersbær
1 dl hvidvin
PASTA MED BASILIKUM
250 g frisk pasta
1 bundt frisk basilikum
50 g parmesan
50 g rucola
Opskrift - sådan laver du italiensk kyllingepande
1. Tænd ovnen på 175°. Dup kyllingelårene tørre, og krydr med salt og peber på begge sider. Find en stor pande frem, der kan tåle at komme i ovnen. Brun kyllingelårene godt i olie på panden. Tag dem af panden, og læg dem til side et øjeblik. Pil og pres hvidløg. Rens peberfrugter, og skær dem i strimler. Del artiskokhjerterne i kvarter. Steg hvidløg, peberfrugt, artiskokhjerter, oliven og kapersbær på panden. Hæld hvidvin ved, og krydr med salt og peber. Vend godt rundt, og læg kyllingelårene tilbage på panden. Sæt panden i ovnen, og steg retten færdig i 20 minutter – tjek, at kødet er gennemstegt. 2. PASTA MED BASILIKUM: Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Vend den sammen med indholdet på panden, og servér med plukket basilikum, friskrevet parmesan og skyllet rucola. TIP: Kan din pande ikke tåle at gå i ovnen? Så flyt retten over i et ovnfad, lige før du sætter den i ovnen. Få indkøbslisten til hele ugen her