Opskrift - sådan laver du thai-beef-salat med peanutdressing
1. RISNUDELSALAT: Læg nudlerne i en skål, og hæld 1 l kogende vand over. Lad skålen stå i ca. 10 minutter, til nudlerne er møre. Hæld vandet fra. Skyl og tør salaten. Bland nudler og salat på et stort fad. Skræl gulerødderne, og høvl lange bånd af dem med en kartoffelskræller. Skyl bønnespirer og agurk, og skær agurken i skrå skiver. Vend både gulerødder, spirer og agurk i salaten. 2. PEANUTDRESSING: Pil og pres hvidløg. Rør sammen med limesaft, peanutbutter, fiskesauce og olie. Tilsæt vand gradvist, til dressingen har opnået den rette konsistens. Dryp over nudelsalaten, og vend forsigtigt rundt. 3. Krydr flanksteaken med salt og peber. Steg den i olie på en varm (grill)pande i ca. 5 minutter på hver side. Skær kødet i tynde skiver på tværs af fibrene, og fordel dem over salatfadet. 4. SERVERING: Top retten med grofthakket mynte og koriander, peanuts og renset chili skåret i fine skiver.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Spinatvafler med røget laks – Få opskriften her
Tirsdag: Tacosuppe med sprøde kikærter – Få opskriften her
Onsdag: Croque-madame – Få opskriften her
Torsdag: Kyllingefad med tomat og mozzarella – Få opskriften her