Mad
1. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken. 2. ANANAS-AVOCADO-SALSA: Skær skrællen af ananassen, og fjern den hårde midte med en skarp kniv. Skær frugtkødet i kvarte skiver. Steg dem i kokos-olie på en pande, så de bliver saftige og gyldne. Tag dem af panden, og hak dem. Flæk avocadoer, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Bland med ananas i en skål. Hak mynte, og tilsæt sammen med limesaft og olivenolie. Krydr med salt og peber. 3. Vend tunbøfferne i en blanding af sesamfrø og salt. Smelt kokosolie på en pande ved høj varme, og steg bøfferne i et par minutter på hver side. De skal være rå og røde i midten! 4. SERVERING: Skær limefrugten i skiver. Servér tunbøffer med ris, salsa og limeskiver. Få indkøbslisten til hele ugen her