1. Rør smuldret gær ud i vand i en skål. Tilsæt salt, sukker og 2 spsk. olie, og rør melet i, lidt ad gangen. Ælt dejen spændstig. Pensl dejen med 1 spsk. olie, og lad den hæve tildækket i skålen i ca. 1 time. 2. SVAMPETOPPING: Rens svampe, og skær dem i grove skiver. Steg dem i smør på en pande, til de begynder at tage farve og blive gyldne. Tag dem af panden. Pil rødløg, skær dem i tynde både, og steg dem på panden. Tilsæt lidt olie og balsamicoeddike, lige inden rødløgene begynder at blive brune, og vend rundt, indtil væsken fordamper. Tag panden af varmen. 3. Tænd ovnen på 225° varmluft, og sæt 2 bageplader i ovnen. Rul dejen ud med en kagerulle til små tynde pizzabunde på et meldrysset bord. Flyt mini-pizzaerne over på bagepapir. Fordel gedeost, svampe og rødløg over pizzaerne, og bag dem på de varme bageplader i ovnen i ca. 10 minutter, til bundene er sprøde og gyldne. 4. SERVERING: Fordel sortfodsskinke og frisk timian på pizzaerne, og servér. TIP: Sortfodsskinke er en ganske særlig delikatesse, men kan erstattes af andre typer lufttørret skinke. Få indkøbslisten til hele ugen her