Overrask værtinden eller veninden med de lækre hjemmelavede trøffelkugler pakket fint ind. Husk at lave en dobbelt portion − så er der også til dig selv. Her får du opskriften på trøffelkugler med hindbær
Tid i alt 15 min
DET SKAL DU BRUGE
200 g mørk chokolade, 70 % eller 85 % kakaoindhold
2½ dl piskefløde
20 g blødt smør
½ dl hindbærsirup
DRYS
Sigtet kakaopulver
Frysetørrede hindbær
Opskrift - sådan laver du trøffelkugler med hindbær
12 stk. 1. Hak chokoladen fint. Kog fløden op og lad den koge i 2 min. Hæld den forsigtigt over chokoladen, mens du hurtigt rører fløde og chokolade sammen til en ensartet masse. Tilsæt smør og hindbærsirup. Hæld massen i en skål, dæk den med husholdningsfilm og stil den på køl i minimum 12 timer. 2. Pisk trøffelmassen igennem med en elpisker og rul den til kugler på Ø 2 cm. Hæld kakaopulver på en flad tallerken og vend kuglerne i kakaoen. Tril dem derefter i frysetørrede hindbær. Stil dem på køl, til de skal spises. PRØV OGSÅ: Mette Blomsterbergs nougatmåtter